Sektori rada

Finansije i bankarstvo

Izađite iz okvira administrativnog tona i tradicionalne komunikacije. Učinite klijentima razumljivijim ono što nudite.
zašto Digitalac

Finansijski sektor se neprestano mijenja i evoluira, naročito pod uticajem digitalnih tehnologija. Posmatrano iz marketinškog ugla, ovo je jedna od najkompleksnijih oblasti kojoj je neophodno pristupiti sa naročitom pažnjom i oprezom. To, ipak, ne znači da ova oblast mora ostati „konzervirana“ i prezaštićena, lišena kreativnog izražaja samo zbog toga što je percepcija ovakvih kompanija i institucija još uvijek u tradicionalnim okovima.

Pričajte vašu priču svakodnevnim jezikom

Administrativno izražavanje na internetu krajnji korisnici kažnjavaju tako što isto u potpunosti ignorišu. Prilagodite vašu multimedijalnu komunikaciju korisnicima, u skladu sa platformama na kojima im se obraćate, kako biste svoje proizvode i usluge približili krajnjim korisnicima.

Da li je bankama mjesto na TikToku?

Kako ponuditi putno zdravstveno osiguranje na internetu?

Kako korisnicima olakšati ugovaranje kredita?

Kako Digitalac može da vam pomogne?

Osmislićemo i realizovati marketinške kampanje, obogatićemo vašu postojeću komunikaciju sa klijentima i pružiti vam dnevnu podršku kada je riječ o uslugama grafičkog dizajna, web-dizajna ili oglašavanja na društvenim mrežama i Google.

Digitalac vam nudi i uslugu konsultovanja i strateškog usmjeravanja svih vaših marketinških i CRM napora, kao i realizaciju CRM kampanja (izradu e-mail newslettera, SMS poruka, push notifikacija i sl.).

U praksi, to je ovo:

Cut costs while you improve your productivity

With our managed service packages, we’ll handle all the headaches for you. No more spending hours on the phone, playing vendor roulette while your systems are down. We’ve got you.

tu smo za vas

Postanimo partneri

Zadovoljstvo nam je da odgovorimo na sva vaša pitanja i nedoumice. Dostupni smo svakog dana u sedmici, a uvijek možemo da se nađemo i na kafi.

O nama su rekli:
Šta se dešava nakon što popunite kontakt formu?
1

Predložićemo vam vrijeme i mjesto sastanka (možemo i Zoom/Teams)

2

Razgovaramo o svim aspektima vašeg pitanja i poslovnih potreba

3

Pripremamo prijedloge i ponudu

Zakaži besplatnu konsultaciju