Naše prednosti

Partnerski odnos i povjerenje su naš najvažniji slogan

Višegodišnje iskustvo u različitim industrijama i korporativnim okruženjima čine nas poslovnim partnerom koji shvata suštinu vašeg poslovanja.

Mi pričamo jednostavnim jezikom. Glavna prednost digitalnog marketinga je ta što njegovi rezultati mogu da se mjere i izraze u brojkama – koliko si uložio i koliko si zaradio.

Za sebe kažemo da imamo jedinstveni pristup: spajamo najnovije tehnologije, tržišne trendove i razumijevanje potreba naših klijenata u svakodnevnom poslu. Istovremeno, insistiramo na transparentnoj saradnji – naši partneri u svakom trenutku znaju i razumiju šta Digitalac radi za njih, ali su i svjesni da su marketinške aktivnosti investicija.

Mi nismo samo pružalac usluga; mi smo partneri naših klijenata u stvaranju digitalnih strategija koje vode ka uspjehu.

Inovativnost

Razvijamo kreativna rješenja koja kombinuju najnovije tehnologije sa dubokim razumijevanjem tržišta, dajući vašem poslovanju prednost u digitalnom svijetu.

Prilagođeni pristup

Svaki naš projekt je jedinstven, dizajniran da odgovara specifičnim potrebama vašeg poslovanja, gradeći temelje za dugoročni uspjeh i razvoj.

Mjerljivi rezultati

Fokusiramo se na strategije koje donose mjerljive rezultate, uz transparentnost u svakom koraku, garantujući isplativost marketinškog ulaganja.

Fokusirani na rast

Sve u vezi sa digitalnim marketingom, na neki način, povezano je sa rastom vašeg poslovanja. Bilo da postavljate objave na društvene mreže, redizajnirate logotip, izrađujete novi web-sajt ili koristite Google Ads, glavna namjera je da unaprijedite svoju prodaju, a samim tim i poboljšate svoje poslovanje. Usluge agencije Digitalac pažljivo su skrojene kako bi uspješno odgovorili na sve moderne i digitalne marketinške potrebe klijenata i partnera.

dobro nam došli

Rastimo zajedno.

5/5
2014

započeli rad

15
+

klijenata

37
projekata

na kojima smo radili

2
kontinenta

mreža klijenata

Executive
Management

Partners

Recognized by the best

We work with these industry leaders to bring you the best in technology.

tu smo za vas

Postanimo partneri

Zadovoljstvo nam je da odgovorimo na sva vaša pitanja i nedoumice. Dostupni smo svakog dana u sedmici, a uvijek možemo da se nađemo i na kafi.

O nama su rekli:
Šta se dešava nakon što popunite kontakt formu?
1

Predložićemo vam vrijeme i mjesto sastanka (možemo i Zoom/Teams)

2

Razgovaramo o svim aspektima vašeg pitanja i poslovnih potreba

3

Pripremamo prijedloge i ponudu

Zakaži besplatnu konsultaciju